AVIATOR

AVIATOR

1903. godine Orville i Vilbur Vright izmislili su svoju leteću mašinu i promenili način na koji svet gleda na otvoreno nebo. Ubrzo nakon toga, piloti su počeli da prate letove pričvršćujući džepni sat na zglobove. Od tada su se razvijale inovacije u vazduhu i ručni satovi su dobijali na značaju. Inspirisan preko pet generacija vazduhoplovstva i pionira letenja, AVIATOR proizvodi automatske i kvarcne satove dizajnirane kako za muškarce tako i za žene. Uz posvećenost dizajniranju najbolje kolekcije vazduhoplovnih satova, svaki model ima svoj jedinstveni stil – od vintage do klasičnih i satova u vojnom stilu.

Satovi švajcarske proizvodnje izgrađeni su na kamenu temeljcu automatske preciznosti izrade satova. Uz AVIATOR ćete imati vrhunski automatski pokret na dohvat ruke. Ništa osim pukog inženjeringa u svom najboljem izdanju, pokretanog oprugom koja automatski pokreće vreme, od napajanja zupčanika koji okreću točkove i zupčanike, do stvarnog vremena koje možete čuti kako otkucava u vašim najnepropusnijim trenucima. Svaki oscilirajući trenutak deluje zajedno skladno, zavirujući vas u trenutak da automatski usmeri vašu nepodeljenu pažnju.

Budite u toku sa svakim svojim potezom – bilo kad i bilo gde. Izgrađen na nasleđu inspirisanom vazduhoplovstvom, svaki sat AVIATOR Chronograph nudi čitav niz komplikacija sa nanosekundnom tačnošću. Pređite sa kazivanja vremena na izračunavanje udaljenosti i brzine poput štoperice pomoću tahimetra i telemetra. Potpuno opremljeni safirom kristal, kaišem od prave kože i kućištem od nerđajućeg čelika otpornog na vodu, imate mogućnost kvarcnog ili automatskog kretanja napravljenog u Švajcarskoj. Bez obzira na to šta odaberete, otkrićete da je fina izrada u detaljima.

Osnovan 2000. godine sa misijom da stvori najbolju kolekciju pilotskih satova inspirisanih istorijom vazduhoplovstva, svaki časovnik dizajniran je bez presedana i vrhunskog kvaliteta materijala koji odaju počast duhu letenja. Sa sedištem i proizvodnim pogonima u gradu Porrentrui, smeštenom u srcu švajcarske horologije, AVIATOR nastavlja da razvija fine tradicije izrade satova svojom robusnom kolekcijom satova inspirisanih vazduhoplovstvom. Centralizovanjem AVIATOR Labs na kontrolnom tornju aerodroma Jura služi kao beskrajna inspiracija i omogućava našem istraživačkom i razvojnom timu da sarađuje sa pilotima i vazduhoplovnim profesionalcima usred pogleda od 360 stepeni na prometni vazdušni saobraćaj ovog regiona.

KATALOZI

Preuzmite aktuelne kataloge u pdf formatu

Kontakt

Kontaktirajte nas ukoliko imate ikakvih pitanja i javićemo vam se u što kraćem roku.

Adresa

Jurija Gagarina 22i/IV/18
11070 Novi Beograd
A Blok

Telefon

+ 381 60 60 60 888

Email:

Brand manager & Online:
branka.lukovac@advanto.rs

Veleprodaja Mass:
nenad.milosevic@advanto.rs

Veleprodaja Premium:
darko.lazovic@advanto.rs

B2B:
dalibor.lazovic@advanto.rs

Adriatic area distribution:
dalibor.lazovic@advanto.rs

Pratite nas

Copyright © Advant Master Time 2020.

Youtube
Vimeo
Google Maps