CARTAMUNDI

CARTAMUNDI

Globalna porodica proizvođača i konsultanata igara. Trenutno smo najveći svetski proizvođač i distributer igraćih karata i društvenih igara. Naša tajna? Kvalifikovana radna snaga koja unosi iskustvo i strast u bilo koju igru koju napravimo.

Mi smo kompanija koja se brzo kreće. Odlična proizvodnja je naša osnovna delatnost od 1765. godine. I dalje pravimo igraće karte i igre na ploči, u vreme kada mrežne mobilne aplikacije uzdrmavaju čitavu industriju.

Proizvodi za igre koji se proizvode imenuju se Monopoli, UNO, Iu-Gi-Oh !, Magic: The Gathering, Guess Vho ?, Pokemon, Trivial Pursuit, Pictionari, Shuffle itd. Sve su to snažni brendovi u industriji igara i igračaka i prodaju se u više od 185 zemalja. To znači da se ljudi igraju s našim kartama i igraju u domovima širom sveta. Čak i ako ne znate naše ime, iskusili ste našu čaroliju. Mi smo brend za koji ne znate da ga volite.

Karte za igranje postoje već 2000 godina i još uvek su snažne. Karte su bezvremenske, svuda su i povezuju ljude svih generacija. Budućnost ovog proizvoda je u našim rukama, toga smo potpuno svesni. Srećom, Cartamundi se bavi stvaranjem budućnosti, a ne proživljavanjem prošlosti.

Budućnost je nepredvidljiva. Ali sigurno je reći da je mobilni Internet tu da ostane. Zbog toga stvaramo iCards za povezanu generaciju. Što znači da koristimo tehnologiju kao što su RFID, prepoznavanje slika ili dodirni kod za stvaranje hibridnog igračkog iskustva.

Zapravo bih rekao da je jedina granica naših tehnologija vaša mašta.

Naš pristup tržištima je glokalan, što znači da globalno usvajamo dobre prakse naših lokalnih kompanija. To je zapravo najbolja strategija u našem poslu, jer su tradicije igara svuda različite.

KATALOZI

Preuzmite aktuelne kataloge u pdf formatu

Kontakt

Kontaktirajte nas ukoliko imate ikakvih pitanja i javićemo vam se u što kraćem roku.

Adresa

Jurija Gagarina 22i/IV/18
11070 Novi Beograd
A Blok

Telefon

+ 381 60 60 60 888

Email:

Brand manager & Online:
branka.lukovac@advanto.rs

Veleprodaja Mass:
nenad.milosevic@advanto.rs

Veleprodaja Premium:
darko.lazovic@advanto.rs

B2B:
dalibor.lazovic@advanto.rs

Adriatic area distribution:
dalibor.lazovic@advanto.rs

Pratite nas

Copyright © Advant Master Time 2020.

Youtube
Vimeo
Google Maps