CERRUTI 1881

CERRUTI 1881

1881. godine Antonio Cerruti osnovao je tkačku radionicu u Bielli, italijanskom gradu poznatom po bogatom nasleđu u kvalitetnoj proizvodnji vune i tkanina.

Iz ovih korena, ime Cerruti proširilo se od luksuzne tkanine na priznatu modu, a da nikada nije izgubilo iz vida svoje osnovne vrednosti ističući kvalitet i stil, zanatstvo i tehnologiju. Tokom decenija, Cerruti 1881 pokazao je da dobar moderan stil ne bi trebalo da bude samo poželjan i inspirisan, već i inovativan i prefinjen.

Danas Cerruti 1881 proizvodi široku liniju konfekcijske muške odeće koja ostaje verna prepoznatljivom duhu finih tkanina, pedantne izrade i inteligentnog dizajna. Paleta proizvoda pod brendom uključuje mirise, proizvode od kože, satove, nakit, naočare, kravate, cipele i instrumente za pisanje. Iako je u svojoj ponudi ostao veran prepoznatljivom etosu finih tkanina, preciznoj zanatskoj izradi i inteligentnom dizajnu, Cerruti 1881 prihvatio je inovacije i kreativnost da bi postao vrhunski savremeni brend muške odeće. Smisao za dizajn i potraga za sve sofisticiranijim tkaninama doprinose prirodnoj eleganciji etikete. Kolekcija Cerruti 1881 namenjena je muškarcima koji cene stil i eleganciju, ali i sitnije detalje poput kvaliteta tkanine i završne obrade.

 

KATALOZI

Preuzmite aktuelne kataloge u pdf formatu

Kontakt

Kontaktirajte nas ukoliko imate ikakvih pitanja i javićemo vam se u što kraćem roku.

Adresa

Jurija Gagarina 22i/IV/18
11070 Novi Beograd
A Blok

Telefon

+ 381 60 60 60 888

Email:

Brand manager & Online:
branka.lukovac@advanto.rs

Veleprodaja Mass:
nenad.milosevic@advanto.rs

Veleprodaja Premium:
darko.lazovic@advanto.rs

B2B:
dalibor.lazovic@advanto.rs

Adriatic area distribution:
dalibor.lazovic@advanto.rs

Pratite nas

Copyright © Advant Master Time 2020.

Youtube
Vimeo
Google Maps