HUGO BOSS

HUGO BOSS

HUGO BOSS je globalni lider na tržištu odeće. Sa oko 14.700 zaposlenih širom sveta, Nemačka grupa razvija i prodaje visokokvalitetnu modu i dodatke za žene i muškarce pod svojim brendovima BOSS i HUGO. Njegovi proizvodi se kreću od klasične savremene odeće, elegantne večernje mode i casual odeće do obuće, kožne galanterije i licenciranih proizvoda, uključujući mirise, naočare, satove, dečiju modu, kućni tekstil i instrumente za pisanje.

Repozicioniranje brendova prate brojni događaji i kampanje. Kompanija takođe sponzoriše vrhunske sportove poput golfa, jedrenja, moto sporta i fudbala kako bi prenela vrednosti brenda kao što su uspeh, preciznost, inovativnost i održivost. Sponzorstvo kulturnih događaja je dalje ključno područje komunikacije brenda Grupe, pri čemu Grupa nastoji da stvori zajedničko tle između umetnosti i mode u pogledu dizajna, estetike i kreativnosti.

Linija instrumenata za pisanje HUGO BOSS pokrenuta je 2015. godine i brzo je postala sila na koju treba računati na tržištu premium pisanja. Prilazeći ovom segmentu sa stanovišta modne kuće, linija HUGO BOSS nudi savršeno izrađene i efikasne proizvode, istovremeno fokusirajući inovativni dizajn. Linija nudi olovke u različitim kreativnim segmentima; od klasičnih predmeta do olovaka koji su direktno inspirisani modnom linijom HUGO BOSS. Izbor dela takođe svoje korene dizajna pronalazi u arhitektonskim strukturama. Linija za pisanje upotpunjena je čitavim nizom odgovarajućih dodataka za pisanje, kao što su beležnice, fascikle i torbice za olovke, kao i elektronskim predmetima poput poverbanka.

KATALOZI

Preuzmite aktuelne kataloge u pdf formatu

Kontakt

Kontaktirajte nas ukoliko imate ikakvih pitanja i javićemo vam se u što kraćem roku.

Adresa

Jurija Gagarina 22i/IV/18
11070 Novi Beograd
A Blok

Telefon

+ 381 60 60 60 888

Email:

Brand manager & Online:
branka.lukovac@advanto.rs

Veleprodaja Mass:
nenad.milosevic@advanto.rs

Veleprodaja Premium:
darko.lazovic@advanto.rs

B2B:
dalibor.lazovic@advanto.rs

Adriatic area distribution:
dalibor.lazovic@advanto.rs

Pratite nas

Copyright © Advant Master Time 2020.

Youtube
Vimeo
Google Maps