TECHNOMARINE

TECHNOMARINE

Osnovan 1997. godine, TechnoMarine uspešno spaja umetnost horoloških inovacija sa živahnim dizajnom. Ovaj duh stilski se poklapa sa pronicljivim muškarcima i ženama koji se usude kombinovati sofisticiranost sa duhovitošću, originalnošću i kvalitetom. Usredsređen na uključivanje suštine aktivnog luksuza, TechnoMarine nudi satove bogate dimenzijama i stavom.

Držeći se vernosti osnivačke misije pružanja izuzetnog vremena sa atributima slobode i elegancije, TechnoMarine svaki sat izrađuje po najvišim standardima. Tehnička veština koja se poklapa sa distinkcijom u dizajnu daje kreacije od istinskog značaja.

Od početne dizajnerske inspiracije do konstrukcije do konačnog izvođenja, svi modeli su pažljivo napravljeni koristeći samo najfinije materijale. Zahvaljujući ovom istaknutom zanatskom umeću, TechnoMarine je stekao međunarodno priznanje koje odražava detaljnu pažnju marke u pružanju izvrsnosti.

Iako opremljeni za aktivan životni stil, svaki sat TechnoMarine takođe je izraz luksuza u pokretu. Inspirisani prirodnim ritmovima i elokvencijom okeana, izlazi vitalnost ohrabrena različitim, najsavremenijim kompozicijama. Spoj kvaliteta, pokreta i boja, TechnoMarine nudi autentične prikaze kako bi uhvatio estetiku svestranog vremena bez napora.

Kontakt

Kontaktirajte nas ukoliko imate ikakvih pitanja i javićemo vam se u što kraćem roku.

Adresa

Jurija Gagarina 22i/IV/18
11070 Novi Beograd
A Blok

Telefon

+ 381 60 60 60 888

Email:

Brand manager & Online:
branka.lukovac@advanto.rs

Veleprodaja Mass:
nenad.milosevic@advanto.rs

Veleprodaja Premium:
darko.lazovic@advanto.rs

B2B:
dalibor.lazovic@advanto.rs

Adriatic area distribution:
dalibor.lazovic@advanto.rs

Pratite nas

Copyright © Advant Master Time 2020.

Youtube
Vimeo
Google Maps